Leer in 100 dagen de strategie om een
meer omzet te behalen.

Als je dit leest heb je waarschijnlijk behoefte aan een consistente flow van leads en klanten. Wellicht heb je deze behoefte pas een tijdje of misschien al jarenlang. Je werkt hard om veel te bereiken. Je merkt dat je het liefst doet waar je goed in bent; klanten helpen met jouw expertise. Maar om je te onderscheiden in deze tijd heb je meer nodig. Concurrentie wordt heviger en economische ontwikkelingen gaan supersnel. Er zijn vele marketingtechnieken voor handen en je hebt er misschien al veel geprobeerd. Je zoekt nog steeds naar de methode die voor jou moet gaan werken.
In dit 100dagen programma nemen we je stap voor stap mee om het wel voor elkaar te krijgen.


Hoe komt het dat je (nog) niet genoeg omzet hebt?Dat is waar de “100dagen sprint” je bij gaat helpen

  • Je leert in 100 dagen werken met een stap voor stap systeem om meer omzet te creëren
  • We gaan samen je ideale doelgroep bepalen en afstemmen
  • Je gaat leren hoe je heel veel leads kunt ontvangen via je website
  • We gaan je leren hoe je deze leads kan omzetten in betaalde klanten
  • Je wordt een autoriteit voor jouw doelgroep zodat iedereen met jou wil samenwerken
  • Je krijgt een systeem wat je keer op keer leads en omzet oplevert

Het 100 dagen programma is onderverdeeld in
7 delen

In dit energieke programma ontvang je alle video’s, werkboeken, strategieën, Live Q&A webinars, persoonlijke coachingcalls en LIVE-EVENTS waar gelijkgestemden aanwezig zullen zijn. We gaan je helpen bereiken waar je altijd had willen zijn.
We onderscheiden ons met dit programma omdat wij niet loslaten, jou te helpen. Waar vele je op wereldreis sturen, helpen wij je op het juiste pad te blijven. Dit doen we door je continue deadlines en taken te geven. Maak je geen zorgen, door onze expertise weten we precies wat haalbaar is en wat niet. Onze coaches zijn zeer ervaren en helpen jou in dit proces en sturen je bij waar nodig.

LET OP: >>> DIT PROGRAMMA IS EXPLICIET NIET VOOR GOUDZOEKERS. IK GELOOF NIET IN SNEL GELD VERDIEN PROGRAMMA’S. <<<

  • Serieus, ik meen het… Als je denkt dat alles vanzelf komt is dit niet het programma voor jou.


>>Maar als je ambitieus bent….
Kun je hieronder zien wat we allemaal doen in de sprints…

Deel #1: Kijk, luister en leer

Alles start met de juiste informatie hoe de effectieve maar toch simpele strategie in elkaar zit. Sommige video’s zul je 2x bekijken omdat de manier van denken drastisch anders is dan menig ander programma. Het is een strategie die je een kijk geeft op de digitale wereld van nu. Hoe de “nieuwe koper” zijn reis bewandelt en jij hierop kunt inspelen. Als je het videomateriaal van meer dan 2uur hebt afgerond zul je exact begrijpen wat de ROADMAP is die je gaat bewandelen.

Deel #2: Jouw unieke boodschap

Nu begint het leuk te worden. We gaan werken aan jouw unieke boodschap. Dit zullen de meeste niet in één keer goed hebben, maar onze coaches helpen je dit correct en onderscheidend te maken. In de Q&A webinar en mijn persoonlijke coachingcall zul je vertrouwen krijgen en voelen dat de gecreëerde boodschap voor je gaat werken.

…onze klanten zijn vaak na de 2e sprint al overdonderd van de extra leads die ze ontvangen…

Deel #3: Contentstrategie

In deze sprint ga je ontdekken wat DE UNIEKE STRATEGIE is en anderen nog jaren verkeerd zullen gaan doen. We laten je zien hoe wij we volgens een vaste structuur het keer op keer voor elkaar krijgen om veel likes, shares en leads ontvangen. Via deze strategie ben je er zeker van dat alle energie die jij erin stopt altijd resulteert in prospects. De coaches zullen je ondersteunen in deze fase en met je meekijken en bijsturen waar nodig.

…Door de individuele hulp laten we iedere keer maar een beperkt aantal inschrijvers toe in ons programma…

Deel #4: Je dagelijkse ROADMAP toepassen

In deze sprint ga je leren en oefenen wat je routine wordt om een continue stroom van leads en klanten te ontvangen. Maar ook wat moet je doen om op te vallen bij je doelgroep. Je ontvangt een gedetailleerde strategie die je iedere dag kunt gebruiken. Waarschijnlijk was je hier al jaren naar opzoek!

Deel #5: Laat je prospects JA zeggen

In deze sprint ga je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat je prospects ja gaan zeggen tegen jouw aanbieding. Wat is de weg die jouw prospects moeten bewandelen? Wanneer moet je hen met rust laten en wat is HET moment wanneer je hen moet gaan benaderen? Je leert het allemaal in deze sprint.

Deel #6: Word een master in sales conversaties!

Wat zijn de fouten die bijna iedereen maakt als het gaat om gesprekken met potentiële klanten? Dit ga je leren in deze sprint. In een aantal simpele stappen en oefeningen kun je deze techniek gaan toepassen zodat je niet wordt gezien als verkoper maar als LEIDER. Je krijgt hierdoor meer simpelweg meer klanten.

Deel #7: Het Begin, het vervolg!

Nu je alles in de praktijk hebt gebracht zul je merken dat je de ROADMAP dagelijks aan het toepassen bent. Dit is het begin van jouw succes. Je hebt alle documenten, sheets en ondersteuning gehad die ertoe bijdraagt dat je succesvol kunt zijn. En vanaf nu ga je dan ook de ROADMAP voor de komende 12 maanden opschrijven. Wat wil je bereiken? Welke uitdagingen heb je nog meer? We helpen je om deze vorm te geven. Vanaf nu hoef je niet meer terug te kijken. Vooruit is jouw weg!

Zoals je ziet krijgen we een hoop voor elkaar in deze 100 dagen. Zet nu de volgende stap met mij…


Tijdelijke BONUS:

Live masterclass event: “Business Boosters

Live Event: “Business Boosters” T.w.v. €297,-
Speciaal voor mijn cursisten, houd ik meerdere keren per jaar een event op een locatie in het midden van het land. Ik neem je mee in mijn online wereld. Ik laat je zien wat mijn laatste testsuccessen zijn. Ik houd je op de hoogte van alle nieuwe technieken binnen zoekmachineoptimalisatie, social media, contentmarketing, sales & promotie 2.0 en nog veel meer. Inclusief lunch, hapjes en drankjes.

30 dagen 100% geld terug garantie

Ik heb mijzelf als doel gesteld 5000 bedrijven te helpen met hun business te gaan groeien. Dit programma is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Hier heb ik jaren over gedaan. Hoe simpel sommige technieken ook zijn, hoe perfect gedetailleerd de ROADMAP ook is…
Het kan zo zijn dat wanneer je mijn programma ontdekt, je om welke reden dan ook, merkt dat het niet bij je past. Je mag dan binnen de eerste 30 dagen zonder opgaaf van reden je geld terugvragen. Een simpel mailtje volstaat en je mag alle materialen zoals scripts, ROADMAP en alle ontvangen informatie gewoon houden. Ik wil dat jij meer dan 100% tevreden bent!

Samenvatting “100dagen sprint – continue stroom aan klanten”

Deel #1: Kijk, luister en leer
Deel #2: Jouw unieke boodschap
Deel #3: Content strategie
Deel #4: Je dagelijkse ROADMAP toepassen
Deel #5: Laat je prospects JA zeggen
Deel #6: Word een master in sales conversaties
Deel #7: Het begin, het vervolg

Totaal: Succesprogramma “100dagen sprint” t.w.v. € 3497,-
+++TIJDELIJKE GRATIS BONUS+++

BONUS #1: Live masterclass event “Business Boosters” t.w.v. €297,-
EXTRA: 100% niet goed geld terug garantie

Totale waarde: €3794,-


Jouw coach & trainer: Massimo Gagliotti

Massimo Gagliotti leert ondernemers om meer rendement uit hun online activiteiten te halen.

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met online marketing. Ik ben 13 jaar geleden gestart als ondernemer en heb inmiddels meerdere bedrijven opgebouwd. Doordat ik alles in de praktijk heb geleerd en alle ontwikkelingen op de voet heb gevolgd, heb ik unieke methodes en slimme technieken ontdekt. Hierdoor kan ik efficiënter werken en dat scheelt mij een hoop tijd. Tevens heb ik methodes ontwikkeld die ervoor zorgen dat je sneller leads, klanten en omzet vergaart. Ik heb vele programma’s gevolgd en duizenden euro gespendeerd aan kennis en tests. Ik heb de best werkende technieken opgeschreven en uitgewerkt. Ik wordt iedere dag blij als ik mijn kennis en enthousiasme mag overbrengen op andere managers, ondernemers en professionals zodat zij kunnen groeien. Ik heb dan ook veel gesproken voor grote volle zalen en bedrijven verder geholpen met mijn kennis, zodat ook zij succesvol kunnen zijn met hun business.

Testimonials

Massimo heeft mij in verschillende sessies duidelijk laten zien welke mogelijkheden internet marketing biedt. Het Roadmap programma is een absolute musthave en eye opener. Als professional op het gebied van online communicatie en social media, dacht ik dat ik hier best in thuis was. Massimo heeft door zijn jaren lange praktijkervaring echter een schat aan kennis in huis, waar elke ondernemer en marketing professional iets van kan leren. Ga je “iets” met internet doen? Zorg er dan voor dat je op z’n minst deze trainingen volgt” !

Martijn Holtes, www.Justconnecting.nl

Hij is een echte communicatie- en marketingman, die zich bijzonder goed kan verplaatsen in jouw situatie en die snel doorheeft hoe jij je als ondernemer verder kunt ontwikkelen en stappen kunt zetten. Hij is iemand van de praktijk, die met je meedenkt en niet blijft hangen in mooie ideeën. Echt een betrokken coach.”

Els Groot, www.elsgrootwijnworkshops.nl


Massimo heeft kennis van zaken, is super enthousiast en leeft zich volledig in voor het juiste advies! Hij heeft ons geholpen met zijn Roadmap programma. Dit zien we terug in de professionalisering van ons bedrijf.We zijn heel blij met hem als coach.


Michael van der Lem,
www.mmthewoodstore.nl

Massimo gebruikt een gestructureerde en doelgerichte aanpak. Wanneer jij speciale vragen of aandachtsgebieden hebt op andere vlakken merkte ik dat hij zich volledig heeft verdiept in mijn bedrijf. Hij weet precies die vragen te stellen waar je echt over na moet denken…echt een goede coach dus. Soms belde hij vanuit het niets op om een idee te delen. Massimo is altijd bereikbaar om zijn geheimen met jou te delen! En dat alles met enthousiasme, passie, een personal touch en een motiverende inzet, cool toch?!

Marjolein van Eersel,
www.theblueflamingo.nl