Waarom Social Selling?

De wereld van verkoop is drastisch veranderd. We hebben de afgelopen jaren gezien dat er een enorme toename en vrije toegang tot informatie is gekomen. Dit betekent dat het onderscheidend vermogen van de sales en marketing enorm belangrijk geworden is. De klant heeft zich inmiddels in 80% van de gevallen al online georiënteerd voordat überhaupt het eerste salescontact tot stand is gekomen.

De Inkoper met name op het gebied van B2B gebruikt informatie uit Google maar meer en meer uit social media in haar besluitvorming.
Social Selling biedt de verkoper en marketeer handvatten om via social media contact te maken met kopers.

Voordelen van Social Selling

 • Warm binnenkomen bij prospects, sales wordt weer leuker!
 • Sneller autoriteit opbouwen in de markt
 • Meer relevante leads door gerichter targetten
 • Meer vertrouwen door delen van inzichten
 • Marketing en sales werken nauwer samen
 • Goed meetbaar door automatisering
 • Stabielere stroom van klanten
 • Enorme brandingmogelijkheden vanuit social media

Kortom Social Seling is niet meer weg te denken met de huidige koper van nu.

Neem contact op voor meer info

Gebruik onderstaande formulier:


Voor wie?

Er zijn vele soorten Social Selling trainingen die gegeven kunnen worden.
Meestal voor bedrijven met een marketing- en/of salesafdeling, Maar ik geef ook sprekers sessies over LinkedIn social selling om uptodate te blijven.
Hieronder een aantal soorten trainingen die gegeven kunnen worden.

 • Basis training Linkedin en Social Selling
 • Social Selling voor gevorderden
 • Contentmarketing en LinkedIn
 • 2 daagse Masterclass Social Selling
 • Management strategie training

Vul bovenaan de pagina de training in die je wenst. Zodra ik de aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen over de afstemming van de training, kosten en dergelijke.

Wat anderen zeggen

"Als je een expert zoekt op het gebied van Social Selling, dan is Massimo de aangewezen persoon! Zijn trainingen zijn erg goed en zijn manier van coaching is erg stimulerend. Massimo zet je aan het denken en inspireert."

Leon Tindemans - TTM communicatie


"Ik heb Massimo leren kennen als spreker tijdens een netwerkevent. Dit doet hij gedreven, gepassioneerd en met inhoud. Vervolgens heeft hij me tips voor m'n website gegeven en hebben we contact gehad over diverse (online) marketingzaken. Massimo reageert snel, is ter zake kundig en stimulerend. Hij werkt gestructureerd maar met ruimte voor jouw vragen en inbreng. De informatie die hij deelt via zijn blogs is zeer bruikbaar en waardevol. Ik kan Massimo dan ook van harte aanbevelen."

Yvonne Stoevelaar - Het Imagobureau

Jouw Trainer - Massimo Gagliotti

De afgelopen jaren heb ik regelmatig gesproken voor groepen van 5 tot 250 man. Ik ben erg enthousiast en heb een bijna onuitputtelijke energie die erg aanstekelijk schijnt te werken op andere mensen. Marketing is behoorlijk veranderd de afgelopen jaren. Ik lees en leer en spreek iedere dag met mensen zodat ik altijd voorop loop op het gebied van Social Selling, LinkedIn.
Met mijn ruim 15 jaar marketing ervaring en meerdere bedrijven te hebben gerund, vind ik het erg leuk om mijn ervaringen en kennis over te brengen op mensen die daar bij gebaat zijn. Ik coach ondernemers individueel en in groepsverband, geef workshops en volg de laatste trends voor mijn klanten.

Wellicht tot snel,

Massimo Gagliotti


Start vandaag met Social Selling

Klik op de onderstaande knop en plan een intake gesprek in om de wensen te bespreken

Meer weten? Neem contact op!