Over Massimo

Op mijn 25e wilde ik graag voor mijzelf beginnen. Ik zag dat ik zelf het verschil kon maken. In 2003 startte ik als zelfstandig ondernemer. De internet bubble was nog maar net begonnen en ik zag dan ook alle kansen om daarin succesvol te kunnen zijn. In die jaren als zelfstandig ondernemer, heb ik duizenden ondernemers geholpen met hun business.

Vanaf 2014 zag ik dat het internet drastisch aan het veranderen was. Ik zag veel zelfstandige professionals worstelen met de snelheid waarmee het internet zich bewoog. Waar 4 jaar geleden amper door iemand werd geblogt, is dit nu een noodzaak om bij je doelgroep onder de aandacht te komen. Ik merkte dat vele ondernemers te weinig tijd hebben, om online marketing goed uit te zoeken. Dit vergt een hele duidelijke strategie. Ik volg zelf mijn eigen succesvolle strategie al jaren en ik ontdek continue nieuwe en verbeterde mogelijkheden.
Ik
adviseer marketingmanagers, ondernemers en zelfstandige professionals al geruime tijd deze strategie.

Mijn doelstelling: 5000 bedrijven explosief laten groeien met hun business in de komende 5 jaar.

De laatste jaren merkte ik dat er meer en meer vragen van zelfstandige professionals op mij af kwamen
. Ik kreeg vragen als: 'Wat moet ik met facebook doen?' 'Wat moet ik allemaal op mijn website zetten?' 'Hoe bereik ik mijn doelgroep?' Bijna alle ondernemers geef ik als eerste
advies; schakel een expert in die je helpt bij de dingen waar jezelf geen expert in bent! Ook ik als ondernemer wilde alles zelf doen. Maar dit gaat nu eenmaal niet. Je moet AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf. Het volgen van de juiste strategie leidt je naar het succes.

  Massimo

  Verhoog je verkoopresultaten met de Social Selling Roadmap

  Social Selling Roadmap Download

  "Hij heeft een schat aan kennis, die je verder kan helpen"

  "Massimo heeft mij in verschillende sessies duidelijk laten zien welke mogelijkheden het internet marketing bieden. Als professional op het gebied van online communicatie en social media dacht ik dat ik hier best in thuis was. Massimo heeft door zijn jaren lange praktijk ervaring echter een schat aan kennis in huis waar elke ondernemer en marketing professional iets van kan leren. Ga je "iets" met internet doen? Zorg er dan voor dat je op z'n minst één van zijn trainingen volgt"  Martijn Holtes, www.Justconnecting.nl

  "Hij overtrof mijn verwachtingen, ik maak grote stappen"

  "Aanvankelijk had ik met hem een kennismakingsgesprek om elkaars business beter te leren kennen. Maar in dat gesprek bleek hij zich terdege verdiept te hebben in mijn website en mijn bedrijf en kwam hij met een zeer goed idee, dat ik nu aan het implementeren ben. Hij is een echte communicatie- en marketingman, die zich bijzonder goed kan verplaatsen in jouw situatie en die snel doorheeft hoe jij je als ondernemer verder kunt ontwikkelen en stappen kunt zetten. Hij is iemand van de praktijk, die met je meedenkt en niet blijft hangen in mooie ideeën. Echt een betrokken coach."

  Els Groot, www.elsgrootwijnworkshops.nl

  Ontdek jouw persoonlijke Roadmap en dagelijkse structuur voor meer leads, klanten en omzet.

  marketingcoach massimo gagliotti

  Om het beste te halen uit de Roadmap dient deze specifiek afgestemd te worden op ieder bedrijf. Welke titels heb je nodig om veel bezoekers aan te trekken. Wat wordt jouw dagelijkse structuur zodat je keer op keer leads ontvangt, Waar gaan we jouw ideale doelgroep vinden zodat we recht tegenover hen komen te staan, hen inspireren zodat ze staan te springen om met jou te werken.

  Ik help met name ondernemers, marketingmanagers, zelfstandige professionals, om hun te begeleiden en het plan te maken naar het succes van hun bedrijf.

  Wil jij weten hoe jouw verkoopsuccessen verhoogd kunnen worden?

  Ik geloof erin dat persoonlijke begeleiding en afstemming van jouw persoonlijke Roadmap DE SLEUTEL is om jouw (sales)doelen te behalen. Ik help je van A tot en met Z. Van het vinden van je doelgroep tot en met het verzinnen van de titel van je unieke boodschap. Alles voor het behalen van jouw online succes.

  Plan een groeigesprek