arrow_drop_up arrow_drop_down

Het NR#1 LinkedIn Marketing event!

Ontdek hoe je via LinkedIn leads kunt vergaren...op de automatische piloot!

"Hoe mooi zou het zijn als je geconnect bent met jouw ideale doelgroep?"

Ontdek hoe je met een klantgericht LinkedInprofiel je omzet kunt verhogen via LinkedIn!

Massimo Gagliotti

Massimo Gagliotti gaat met zijn events een stap verder dan de meeste mensen. Hij leert je in de praktijk wat er nodig is om op een Social Media platform zoals LinkedIn efficiënt in contact te komen met je ideale doelgroep. Veel ondernemers doen hetzelfde. Het is dus van groot belang om dit anders te doen om op te vallen. In zijn praktische aanpak creëer je zelf op deze dag een perfect klantgericht LinkedInprofiel waarmee je een fundering legt voor jouw connecties. Op het event laat hij jou ervaren hoe je direct in contact komt met deze mensen en hen kunt gaan helpen met jouw business zonder dat het je zeeën van tijd kost.

Anderen over de samenwerking met Massimo

"Echte hands-on mentaliteit"

Massimo mag zich met recht een expert op het gebied van social selling noemen. Hij is erg toegewijd, doelgericht en heeft een sterk commercieel inzicht. Het is plezierig om met Massimo te werken omdat hij energiek is en een echte hands-on mentaliteit heeft. Massimo heeft mij van vele adviezen - op maat - voorzien, met als resultaat: een stijgende lijn!

Mirjam den ouden - Advanza

"Praktisch en enthousiast"

Massimo heeft mij geholpen met het direct verhogen van mijn SSI en het structureel verbeteren van mijn Social Selling skills. Door zijn doeltreffende wijze en enthousiaste karakter zorgt hij ervoor dat je dagelijks met een glimlach online "werkt".

Alexander Lindeman -  Atradius

"Werken met een effectieve strategie"

Massimo is een energieke en inspirerende adviseur. Helpend, praktisch ingesteld, goed gestructureerd. Op een juiste manier confronterend en uitdagend. De korte bijeenkomsten en contacten zijn productief . Hij weet je mee te nemen in de wereld van LinkedIn en dit voor je bedrijf in een effectieve strategie om te zetten.

Walter Franssen - MatriXmethode

Voor wie is dit event?

Het Social Selling Expert Event is een praktisch event waarbij we de Succes Strategie uitleggen hoe je zonder zeeën van tijd te spenderen in contact kunt komen met je ideale doelgroep. Je leert hoe je door hen te helpen een relatie met hen opbouwt, zodat zij jou gaan vertrouwen en gaan zien als de Niche-Expert. Je creërt zichtbaarheid en kunt op de automatische piloot die ideale doelgroep opbouwen en bewerken, zodat je langdurige relaties opbouwt en zo je omzet kunt verhogen.

Dit event is speciaal voor zelfstandige professionals zoals trainers, adviseurs, consultants en voor marketing- en salesprofessionals die meer uit dit fantastische netwerk willen halen.


Extra Informatie

Wanneer: 8 September 2017 ben je van harte welkom op het "Social Selling Expert" Event.

Locatie: NBC Nieuwegein(gratis parkeren). Om 09.30 begint de inschrijving en om 10:00uur starten we. De dag duurt t/m 16:00uur.

Toegang: €97,- Excl. B.t.w. (€117,37 Incl. B.t.w.) >>> Dit aanbod is beperkt geldig.

Koffie, thee en lunch is inbegrepen.


Je ticket staat op naam. Ben je onverhoopt verhinderd, dan is er geen refund maar wel de mogelijkheid om jouw kaartje door te geven aan een andere geïnteresseerde. Geef dit wel van tevoren door per e-mail: info@eensuccesvolbedrijf.nl


Wat ga je bereiken?

Je gaat leren wat 90% niet doet op LinkedIn. Dat geeft jou de voorsprong om de Niche-Expert te worden.

Je ontdekt de Succes Strategie die je kunt toepassen op LinkedIn en hoe je met jouw exacte doelgroep in contact kunt komen.

Via het werkboek ga je zelf aan de slag om jouw ideale klantgerichte LinkedInProfiel te maken waarmee je de doeldoelgroep aantrekt en nieuwsgierig maakt.

Je leert wat er nodig is om jouw doelgroep aan te trekken om zo dagelijks in contact te komen met nieuwe mensen, zodat je agenda vol gepland wordt met kwalitatieve calls en meetings.

Je leert het stappenplan met een bewezen strategie om op de automatische piloot leads en klanten voor je te winnen. Je ontvangt diverse e-mailtemplates die je kunt gebruiken in de praktijk zodat je direct in contact komt. 

Business Strategie

Hoe is de koper veranderd en wat kun je nu doen om de NR#1 Niche-Expert te worden

Praktisch

Met het werkboek ga je exact ontdekken hoe jij de ideale doelgroep kunt aantrekken

Zichtbaarheid creëren

Je leert wat je kunt delen zodat jouw ideale doelgroep met jou gaat connecten

Meld je vandaag nog aan!

Hoe mooi zou het zijn als jij geconnect bent met jouw ideale doelgroep? Bedenk je eens wat je hiermee kunt bereiken.

Ben je toe aan een structureel systeem wat je aan kunt zetten zodra je het nodig hebt? Heb je net als velen geen zeeën van tijd? Dan is dit praktische event voor jou de uitkomst om de strategie te leren die nu werkt op LinkedIn!

Soms is het de kleinste beslissing wat je leven kan veranderen!