Wilt u meer verkoopsucces behalen?

  • Klanten willen geen verkopers spreken. Ze zoeken iemand die hen helpt
  • >75% van het koopproces is al geschied voordat iemand contact met u opneemt
  • Vertrouwen is alles, mensen willen geinspireerd worden door personen

   MARKETING ANNO 2016

   Welke uitdaging(en) heeft u?

   Verkoopproces

   Loopt u vast in het verkoopproces? Wilt u meer klanten of meer omzet behalen? We helpen bedrijven met de totale optimalisatie van het verkoopproces. Van advies tot en met begeleiding. De methode en strategie die we toepassen werkt voor ieder soort bedrijf in de B2B sector.

   Conversie optimalisatie

   Wilt u de conversie verbeteren van uw marketing- en verkoopproces? We bekijken de huidige situatie en maken een nulmeting. Samen bespreken we wat de doelstelliingen moeten zijn voor de toekomst en zorgen voor dit succes.

   New Business

   Wilt u meer focus op new business? Ons model is er ook op gericht om in een korte tijd meer kwalitatieve leads en omzet te genereren. U zult versteld staan van de simplicity en de kracht van het model.

   Up-selling

   Wilt u meer omzet halen uit uw bestaande klanten?
   Door duidelijk te begrijpen wat de behoeftes zijn van uw klanten kunnen we er samen voor zorgen dat zij meer bij u gaan afnemen en ambassadeurs worden van uw merk of bedrijf.

   Het proces in 9 stappen

   Het marketing- en verkoopproces bestaat uit verschillende stappen. Dit stappenplan en met name de toepassing van het geheel maakt het proces succesvol en compleet.

   We adviseren en begeleiden u in dit totale proces.

   Stap 1. Doelgroep in kaart brengen

   Wat maakt uw bedrijf uniek? Wie zijn je klanten?
   Hoe kopen jouw klanten? Wat zijn hun behoeftes? Waar bevinden zij zich? Allemaal vragen waar we antwoord op gaan vinden.
   De kracht ligt in de authenticiteit en transparantie van uw bedrijf. We weten deze naar boven te halen zodat u gaat opvallen bij de doelgroep

   Stap 3. De website aanpassen

   De website dient geoptimaliseerd te worden voor bezoekers zodat deze geïdentificeerd worden en worden geconverteerd naar zoveel mogelijk leads. Omdat we nu weten wat hun grootste behoeftes zijn kunnen we hen waardevolle informatie aanbieden.

   Stap 5. E-mail marketing inrichten

   Om de leads in de salesfunnel te bewerken en te kwalificeren dienen we te werken met marketing automatiseringsprogramma's. Dit kan van simpel tot geavanceerd afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. We richten de salesfunnels in en zorgen dat de leads als warme broodjes klaarstaan voor sales.

   Stap 7. Leadkwalificatie

   In deze fase worden de leads via de marketingfunnels gekwalificeerd en via Social Selling getriggerd om meer waardevole informatie te ontvangen

   Stap 9. Klanten en ambassadeurs

   Zodra leads zijn omgezet in klanten via de simpele maar zeer structurele methode kunnen we gaan werken aan het opschalen van de sales-en marketingmachine, We begeleiden u om loyale klanten en ambassadeurs van uw bedrijf te creeren.

   Stap 2. Contentagenda

   Welke informatie voorziet in de behoefte van uw doelgroep? Na aanleiding van het doelgroeponderzoek krijgen we antwoord op deze vraag. We stellen een contentagenda vast en begeleiden u met het uitbesteden van het creëren van content in het geval dat u deze werkzaamheden niet wilt doen.

   Stap 4. Bezoekers omzetten in leads

   Doordat bezoekers zich identificeren door hun gegevens achter te laten op de website hebben we leads gegenereerd. We hebben nu de basis van het proces gereed. In deze fase hebben we vaak al een enorme stap gemaakt in het behalen van meer kwalitatieve leads.

   Stap 6. Content promotie

   het continue proces van contentcreatie zorgt ervoor dat er genoeg materiaal is om te delen en te promoten op de Sociale Media. We adviseren en begeleiden in het traject zodat de ideale doelgroep ons gaat opvallen. We gaan de content promoten via een systeem wat bijdraagt aan veel kwalitatieve leads.

   Stap 8. Saleskwalificatie

   In deze fase worden de gekwalificeerde leads verder de salesfunnel ingetrokken. Het proces is simpel en effectief en biedt een structurele manier van leadgeneratie.

   • Wilt u ook een efficiënte marketing- en salesmethode?
   • Weet u niet waar uw doelgroep zich bevindt?
   • Wilt u weten wat de interesses zijn van uw prospects?
   • Zou u graag willen weten wat en wanneer u moet uitzenden om de juiste doelgroep aan te spreken?
   • Heeft u geen gestructureerd proces van leads genereren
   • Wilt u autoriteit worden voor uw doelgroep?

   Het complete proces in kaart

   We nemen alle zorgen uit handen. Het proces en de unieke methode zorgen ervoor dat uw managers en medewerkers worden begeleid in deze fases. We stemmen gezamelijk de processen af en zorgen voor een geleidelijke stroom van dit verkoopsucces.

   We trainen uw medewerkers. We coachen "on the job" en adviseren u in het gehele traject. Door heldere en transparante communicatie wordt u continue op de hoogte gehouden van de vorderingen van het proces. Zo bent u altijd up to date.

   Om te bekijken waar uw wensen en kansen liggen kunt u hieronder een strategiegesprek of afspraak inplannen.

   Wat onze klanten vinden

   Marjolein van Eersel

   The Blue Flamingo

   Massimo gebruikt een gestructureerde en doelgerichte aanpak. Tegelijkertijd wijkt hij daar net zo makkelijk vanaf wanneer jij speciale vragen of aandachtsgebieden hebt op het vlak van content marketing. Hij weet precies die vragen te stellen waar je echt over na moet denken...echt goede coaching dus. Massimo is altijd bereikbaar om zijn geheimen met jou te delen!

   Michael van der Lem

   MM The Woodstore

   Massimo heeft kennis van zaken, is super enthousiast en leeft zich volledig in voor het juiste advies! hij heeft ons geholpen om de website te optimaliseren en helpt ons om successen te boeken op social media. Dit zien we terug in de professionalisering van ons bedrijf.

   Leon Tindemans

   TTM Communicatie

   Als je een expert zoekt op het gebied van omzet en conversie verhogen, dan is Massimo de aangewezen persoon! Zijn trainingen en begeleidingstrajecten zijn erg goed en zijn manier van coaching is erg stimulerend. Massimo zet je aan het denken en inspireert.

   Plan een afspraak

   Bent u klaar om uw verkoopsucces te starten?

   Wilt u via een unieke methode structureel meer omzet binnenhalen? Of wilt u meer uit uw bestaande klanten halen. Het kan allemaal. Heeft u een bedrijf met voornamelijk B2B klanten? Dan kunnen we u zeker helpen. Plan vandaag nog een afspraak om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.