Page content

Q&A #004(video) 5 tips voor succes met je online training

Q&A #004(video) 5 tips voor succes met je online training

Zou jij meerdere klanten ineens willen bedienen? In een groep of gewoon online?

Toen ik dit wilde bereiken ging ik een online training maken. De online training is relatief snel gemaakt maar ik wist niet waar ik deze moest plaatsen en belangrijker nog, waar ik hem goed kon afschermen. Want mijn klantenbestand vergrootte zich zeer snel. Ik gaf cursussen in een groep maar kreeg veel vragen over van alles en nog wat. Wat zou het heerlijk zijn als ik hen kon verwijzen naar mijn online cursus.

Kennis economie

Je ziet in deze kennis economie dat er steeds meer behoefte is aan online kennis. Ik moest door de grotere vraag meerdere klanten tegelijk helpen. En toen ik mijn online trainingen ook als naslagwerk aan mijn klanten ging verstrekken kreeg ik zeer goede reacties.
Ze konden de training zo vaak terugkijken als zij wilde. En ik kan zien hoe ver ze gevorderd zijn in het leerproces. Bekijk hier alvast zijn blauwdruk voor online trainingen.
Super waardevol voor als je nog niet precies weet wat je wilt.

Het is een sowieso een versterking naast het persoonlijke traject.
Bekijk hier in deze video met Jerry Tieben de 5 tips voor meer succes met jouw online trainingen

Ik was op zoek naar een cursusplatform en kwam toen via LinkedIn bij Jerry Tieben van Mijn ecourse terecht. Hij inspireerde mij omdat hij zoveel tips gaf waar je nu precies op moest letten bij het maken van zo’n online training of cursus.

Ik interviewde hem omdat ik wilde weten waar je nu op moet letten als je zo’n online cursus wilt bouwen. Zo heb ik voor jullie een aantal belangrijke vragen gesteld als je ermee aan de slag wilt gaan. Zijn platform heeft mij zee├źn van tijd gescheeld.

Wil jij een aanzet maken met online trainingen? Bekijk dan hier de blauwdruk van zijn platform.

Laat me hier even weten wat je van deze video vindt of stel je vragen hieronder in de comments.

Comment Section

0 reacties op “Q&A #004(video) 5 tips voor succes met je online training

Plaats een reactie


*